Friday, March 27, 2015

Для чого потрібен маркетинг або 23 причини поспілкуватися з маркетологом

СТАТТІ ПО МАРКЕТИНГУ

Дуже часто перше, що спадає на думку при слові маркетинг - це Шекспірівський питання про те, бути чи не бути. З одного боку хочеться бути, тому що є багато успішних прикладів застосування маркетингу. Особливо сильно хоче бути, коли знайомишся з черговим успішним прикладом застосування маркетингу лідером ринку, адже лідер ринку напевно знає, для чого потрібен маркетинг і знає в чому полягає прибуток від маркетингу . З іншого боку, здається, що краще не бути, тому що є і негативні приклади, хоча звичайно не факт, що в негативних прикладах застосовувався маркетинг і застосовувався кваліфікованими фахівцями. Більше того, маркетинг це невизначеність, непередбачуваність, та й якщо бути, то треба витрачати гроші, іноді чималі гроші.

В результаті роздумів про маркетинг виникає підвішений стан, яке потім супроводжує і мучить все життя. Це не дуже приємний стан, тому психологи кажуть, що краще шкодувати про те, що зроблено, ніж про те, що не зроблено. Для того щоб Вам було легше прийняти рішення про те варто чи ні спробувати маркетинг, нижче наведений список з 23 причин, за якими маркетинг варто спробувати. Спробувати маркетинг можна, звичайно ж, самостійно, благо літератури з маркетингу багато. Можна попросити знайомого маркетолога, але, а найкраще звернутися до професіоналів від маркетингу. Професіонали точно не зіпсують Ваше враження від маркетингу, тому, що вони точно знають, для чого потрібен маркетинг і, яким він має бути в кожній конкретній компанії. Отже, маркетинг варто спробувати, звернувшись до маркетологу професіоналу, з наступних причин:

1.Общеніе з професійним маркетологом помітно знижує рівень стресу, який накопичується в результаті ведення жорсткого бізнесу.

2.Маркетінг варто спробувати тому, що це хороший привід поговорити з фахівцем, який вміє вислухати і зрозуміти.

3.Общеніе з професійним маркетологом дозволить дізнатися, що маркетинг буває абсолютно безкоштовний.

4.Хорошій маркетолог дасть якісну, але нейтральну зворотний зв'язок з багатьох аспектів функціонування ринку як механізму.

5.Якщо Ви захочете, маркетолог вкаже на недоліки Вашого бізнесу, усунувши які Ви зробите бізнес краще, і при цьому він не буде переслідувати ніякої корисливої мети.

6.Якщо Вам треба, хороший маркетолог вкаже на найголовніші достоїнства бізнесу і розповість, як їх використовувати проти конкурентів.

7.Маркетолог допоможе пізнати несподівану радість від того, що вкаже вам, на Ваші правильніше дії, які варто частіше застосовувати.

8.Благодаря маркетологу Ви зможете позбутися від почуття провини перед покупцями. 9.Маркетолог дозволить Вам відчути стан бездумності. Вам не треба буде ні про що думати. Він все придумає і продумає сам.

10.Маркетолог позбавить Вас від почуття обов'язку. Завдяки маркетологу Ви зрозумієте, що нікому, крім свого бізнесу Ви не повинні.

11.Общеніе з маркетологів дозволить Вам відчути стан безпережіванія. Якщо у вас є якісь проблеми, і Ви про них переживаєте, маркетолог підкаже Вам десятки способів вирішення проблем, в результаті чого Ви перестанете переживати.

12.Благодаря маркетологу Ви зрозумієте, що бізнес може бути спокійніше і розміреніше, що не треба постійно кудись терміново бігти і щось терміново робити.

13.Маркетолог допоможе закінчити з багатьма проблемами, які накопичилися в бізнесі за час його існування.

14.Хорошій маркетолог дасть Вам багато підказок про те, як розвивають бізнес інші бізнесмени.

15.Общеніе з хорошим маркетологом призведе до зниження інформаційного навантаження, що суттєво розвантажить Ваш мозок.

16.Хорошее маркетолог надихне Вас на нові подвиги, якщо Ви перегоріли на роботі, і життя втратило для Вас сенс.

17.Маркетолог допоможе Вам точно визначити Ваш стан в порівнянні з конкурентами. 18.Хорошій маркетолог - це хороший генератор енергії. Він дасть суттєвий поштовх Вам і Вашому бізнесу.

19.Сеанс спілкування з маркетологом - це відмінний, а головне легальний привід хоча б на годину позбутися від настирливих людей.

20.Общеніе з маркетологом - це можливість зрозуміти, що крім заробляння грошей у бізнесу є й інші цілі.

21.Общеніе з маркетологом - це сигнал іншим про те, що Ви зрілий бізнесмен, який займається зрілим бізнесом.

22.Благодаря хорошому маркетологу Ви, нарешті, зможете виговоритися, розповівши все, що Ви думаєте про своїх клієнтів, конкурентів і так далі.

23.Маркетінг зробить Вас щасливим, тому що маркетинг - це мова, якою з Вами спілкується ринок. Ви зможете вивчити цю мову і спілкуватися з ринком по повній програмі, що і зробить Вас щасливими.

Як видно, маркетинг вельми цікаве і корисне заняття, а маркетолог - це досить цікавий і потрібний чоловік. Як відомо, маркетолог виконує цілий ряд відомих функцій. У контексті цих функцій всім відомо для чого потрібен маркетинг. Функції маркетолога це добре, однак стає очевидним, що цього недостатньо. Крім усього іншого маркетолог - це ще й особистий психолог бізнесмена відносно ринку. Бути особистим психологом бізнесмена в контексті ринку - це одна з нових і ключових функцій маркетолога і одна з ключових функцій маркетингу. У наш дуже стресовий час психологічний маркетинг стає дуже важливим і необхідним, тому як дозволяє зберігати психіку бізнесмена в спокої. Тільки в спокійному стані бізнесмен здатний приймати ефективні рішення.

Однак дуже важливо, щоб маркетолог був не з Вашої компанії. Він, звичайно ж, знає, для чого потрібен маркетинг взагалі і Вашої компанії зокрема і що з ним робити, а також знає навіщо потрібен маркетинг в принципі. Однак маркетолог з Вашої компанії просякнутий їй, а значить, він не може подивитися на неї з боку, а значить, не може надати так потрібну допомогу. Її може надати тільки людина зі сторони. Відповідно, якщо хочете розвантажитися, то логічно вибрати незалежного, а це, насамперед, не пов'язаного з конкурентами маркетолога, який зможе зберегти ваше спілкування з ним конфіденційним. Одним з таких маркетологів як Ви вже напевно здогадалися, є я. У зв'язку з цим оголошується запис на нову для світового ринку послугу - психологічний маркетинг . Пишіть сюди для запису . Обіцяю, буде цікаво!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини sevastopolkino.ru sensorhub.ru shaboxes.com shahinpage.ir sezru.com sheirkuafor.com shahgo.ru sfera-soft.ru shamuratova.uz shkola.mitrofanovka.ru