Friday, March 20, 2015

3 «фішки» для власників інтернет-магазинів

У цій статті ми розглянемо три цікавих "фішки", на які варто звернути увагу тим, хто тільки створює свій інтернет-магазин. Вони будуть присвячені самим різним аспектам діяльності інтернет-магазинів. Тому заздалегідь просимо вибачення за деяку сумбурність.

1) Товари ручної роботи

Наприклад, інтернет-магазин obuemvseh.ru/ , що займається торгівлею тапочок з Канади, створених індіанцями, вже торгує такими товарами. Творці не просто так роблять акцент на взутті, створеної індіанцями. Це реальна «фішка» проекту, що відображає його УТП і виділяє серед конкурентів за часів масового виробництва.

При цьому цікаво те, що канадське виробництво товарів підтверджується тим, що вони не складуються в Росії. Після замовлення товари доставляються до покупця прямо з Канади. Даний хід, на думку засновника, має підвищити довіру до продукції компанії з боку потенційних клієнтів.

2) «Реальна» вітрина магазину

Інтернет-магазин vipmoda.ru/ru/ показав, як насправді можна уявити вітрину товарів класу «одяг». Тут мова йде про взуття. Все виконано дуже елегантно і зручно. По суті, це відмінний приклад того, як елемент офлайн світу входить в онлайн. Єдине, чого не вистачає - це цін, які б відображалися поруч з товарами без натискань на конкретний продукт.

Такі вітрини вже давно використовуються на заході, але для рунета вони нововведення. Гарне нововведення, яке слід активно використовувати в роботі.

3) Wishlist

Лист «бажань». Дуже популярна штука на Заході. Але чому б не використовувати її і у нас? Такі листи дозволяють покупцем інтернет-магазинів створювати переліки товарів, які вони хотіли б купити. Користь від них полягає у двох речах:

1) Сам упорядник не забуде про те, що він колись хотів купити. Це допоможе йому завжди тримати потрібний товар у поле зорі;

2) На Wishlist можна давати посилання своїм друзям, де вони можуть абсолютно спокійно купити вам якийсь продукт у подарунок;

Мабуть, це все. Діліться в коментарях цікавими спостереженнями, присвяченими інтернет-магазинах.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини sevastopolkino.ru sensorhub.ru shaboxes.com shahinpage.ir sezru.com sheirkuafor.com shahgo.ru sfera-soft.ru shamuratova.uz shkola.mitrofanovka.ru