Tuesday, March 31, 2015

20 правил маркетингу Павла Берновіча

СТАТТІ ПО МАРКЕТИНГУ

Будь-який бізнесмен хоче отримати для себе максимум вигоди від кожної секунди свого існування, але не всякий отримує. Будь маркетолог хоче отримати для себе і своєї компанії максимум вигоди від кожної секунди свого існування, але не всякий отримує. Чому так, чому одні отримують максимум, а інші не отримують максимум? Деякі думають, що все залежить від удачі. Інші думають, що все залежить від кількості грошей. Треті думають, що все залежить від кількості зв'язків. Всі ці точки зору мають право на існування. Від вище зазначеного дійсно багато залежить, багато чого, але не все. Є ще один чинник, який максимально впливає на результат. Він був виявлений в результаті досліджень. Були проведені спеціальні дослідження, які показали, що максимум отримують ті бізнесмени і ті маркетологи, які у своїй діяльності керуються правилами маркетингу. Нижче представлені правила маркетингу від яких залежить, який результат і яка прибуток від маркетингу буде отримана. Якщо вони будуть дотримуватися, то результат буде максимальний, якщо ні, то мінімальний.

Правило маркетингу №1. Завжди йди до кінця. Той, хто готовий йти до кінця, має більше шансів на успіх.

Правило маркетингу №2. Ніколи не здавайся. Якщо здаси, то краще тобі точно не буде, а якщо не здаєшся, є шанси на успіх, адже китайська приказка говорить: "Спокуса здатися буде особливо сильним незадовго до перемоги".

Правило маркетингу №3. Прагни комфортною і стабільною позиції на ринку, але не чіпляйся за неї. Ринок - це не те місце, де потрібна постійна стабільність і комфорт. Ринок - це місце, де потрібен креатив, тільки креатив рухає ринком.

Правило маркетингу №4. Працюй тільки з тим товаром, який вмієш продавати. Кожен повинен займатися своєю справою.

Правило маркетингу №5. Ризикуй тільки в екстрених ситуаціях на ринку. У звичайних ситуаціях заздалегідь запланованого обсягу того, що хочеш отримати від ринку. Отримав - вставай і йди з ринку.

Правило маркетингу №6. Чи не літай у хмарах. Ринки перебувають на Землі, тому польоти в хмарах не допоможуть.

Правило маркетингу №7. Завжди будь готовий до гіршого, бо це мобілізує. Навіть якщо гірше і трапиться, то це не викличе психологічну травму і можна буде спокійно йти далі. Падають всі, але встають і знову йдуть - тільки Великі.

Правило маркетингу №8. Не прагни обійняти НЕ обійми, бо це неможливо. Ринок влаштований так, що результат на ньому можна отримати тільки поступово.

Правило маркетингу №9. Завжди думай про хороший відпочинок. Хворий чи мертвий ти нічого не зможеш зробити на ринку.

Правило маркетингу №10. Аналізуй всі і завжди. Аналізування відмінно розвиває ринкове мислення. Ринкове мислення - це необхідна умова для того, щоб проводити постійне розширення ринку збуту .

Правило маркетингу №11. Плануй маркетинг і пам'ятай, що план - це не просто необов'язковий список пунктів на папері, а конкретне намір вчинити ці дії.

Правило маркетингу №12. Постійно рухайся на ринку, тому що ринок - це хвиля. Щоб мати успіх треба постійно бути на гребені цієї хвилі.

Правило маркетингу №13. Не використовуй ходи 2 рази. В одну лунку снаряд двічі не падає.

Правило маркетингу №14. Довіряй інтуїції. Дуже часто саме інтуїція може підказати найкраще рішення.

Правило маркетингу №15. Нікого не бійся на ринку. Є багато прикладів, коли програють і йдуть з ринку навіть найсильніші компанії.

Правило маркетингу №16. Завжди залишай простір для маневру на ринку, не замикай себе в кут.

Правило маркетингу №17. Не прагни все зробити самостійно. Віддати роботу іншій людині - це не означає розписатися в тому, що не можеш її зробити самостійно. Це всього лише означає, що у тебе є важливіші справи.

Правило маркетингу №18. Якщо є проблеми - вирішуй їх тоді, коли вони з'являються, а не відкладай у довгий ящик з метою колекціонування. Будь-яку проблему можна вирішити, але вирішити клубок проблем майже нереально.

Правило маркетингу №19. Навіть якщо щось не виходить, не суди себе строго, бо дуже часто успіх залежить від удачі. Не вийшло один раз - спробуй ще раз. Удача завжди на стороні наполегливих людей.

Правило маркетингу №20. Використовуй правила маркетингу, тому що це єдина 100% гарантія того, що будеш діяти в своїх інтересах.

Перераховані вище правила маркетингу працюють. Перевірено особисто і не тільки мною. Але вони працюють тільки тоді, коли дійсно використовуються, вони працюють тільки в тому випадку, якщо з ними працювати, вони дозволяють створити бізнес нового покоління . Як працювати з правилами маркетингу? Все просто. Це робиться в 4 кроки. Перш за все, правила маркетингу треба уважно прочитати і зрозуміти. Потім їх треба роздрукувати. Після цього правила треба повісити на видному місці. Ну і четвертий крок - читати правила маркетингу хоча б раз на місяць, щоб вони не забувалися. Якщо все зробити, як належить, то результат не змусить себе чекати.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини sevastopolkino.ru sensorhub.ru shaboxes.com shahinpage.ir sezru.com sheirkuafor.com shahgo.ru sfera-soft.ru shamuratova.uz shkola.mitrofanovka.ru