Thursday, April 9, 2015

Навіщо потрібен сайт-візитка

Сайт-візитка - це обличчя компанії в інтернеті, її віртуальна візитна картка. Він повідомляє людям лише основну інформацію про компанію, простий і зручний. За розробку такого сайту не потрібно платити багато грошей і в той же час він є важливим маркетинговим аспектом діяльності компанії в интерне у разі відсутності повноцінного сайту.

Такі сайти необхідні будь-якій компанії, якій немає потреби розміщувати в мережі каталоги своїх товарів, або щодня повідомляти свіжі новини. Деякі компанії взагалі нехтують інтернетом і вважають, що їм не потрібен власний сайт, що є великою помилкою. Сьогодні практично будь-яка людина за інформацією відправляється в мережу. І компанія, у якої немає хоча б найпростішого сайту, навряд чи заслужить його увагу.

Є кілька якостей, якими повинен володіти сайт-візитка:

- Проста навігація;

- Естетичний зовнішній вигляд;

- Наявність необхідної інформації;

- Простота управління.

Проста навігація. Чим швидше зможе людина знайти на вашому сайті необхідну інформацію - тим краще. Пам'ятайте, що зручності не повинен заважати ні зовнішній вигляд сайту, ні його зайва «тяжкість». Головне завдання - інформативність, а значить і найважливіша інформація повинна знаходитися на виду.

Естетичний зовнішній вигляд. Пам'ятайте, що цей сайт стане візитною карткою вашої копанні в інтернеті. І багато ваші потенційні партнери будуть вас оцінювати спочатку саме по ньому. У той же час не потрібно багато химерності, використання музики, флеша і т.д. Вам потрібен не технологічний, а простий і елегантний сайт.

Необхідна інформація. В основному на сайті-візитці розміщується інформація про саму компанію, контактні телефони, інформація про товари або послуги, якими вона торгує. Іноді на такому сайті розміщується і додаткова важлива інформація - наприклад, досягнення компанії, перемоги в різних конкурсах, новини в пресі. Але не більше того.

Простота управління. Зрозуміло, що, раз сайт буде зручним для користувачів, він повинен бути таким же зручним і для його адміністраторів. Вся справа в тому, що якщо сайт буде простим в управлінні, то для його обслуговування в компанію непрідется наймати окремої людини - ці обов'язки можна передоручити головному маркетологу або людині, яка займається зв'язками з громадськістю.

Найголовніше, в будь-якому випадку, те, що сайт-візитка в своєму сенсі нічим не відрізняється від звичайного сайту. Тобто він повинен розвиватися. Там повинні публікуватися новини, запрошення на презентації і т.д. Такої інформації не повинно бути багато, але вона повинна бути в принципі. Що стосується каталогу продукції, то він повинен оновлюватися практично відразу ж, як з'являються нові товари / послуги. Все це стосується кількісного розвитку. Але не менш важливо й якісний розвиток. У хороших компаніях сайт-візитка раз на рік (зазвичай це відбувається на рубежі літа і осені, або зими і весни) змінює свій дизайн.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини sevastopolkino.ru sensorhub.ru shaboxes.com shahinpage.ir sezru.com sheirkuafor.com shahgo.ru sfera-soft.ru shamuratova.uz shkola.mitrofanovka.ru